Ditt kontor kommunicerar

Har du någonsin tänkt på hur mycket man kan avläsa om ett företag baserat på hur deras kontor ser ut? Det finns stereotyper som väldigt ofta stämmer. Och som med all marknadsföring gäller det att alltid kommunicera en enhetlig bild av sitt företag, och helst den bild man vill förmedla. Vad säger egentligen ett stökigt kontor om företaget? Eller designmöbler? Gör det skillnad om receptionen är ordentligt upplyst och modern?

Inredningsföretaget Input interiör anordnar årligen en vårmässa i Malmö för offentlig inredning, läs mer om det här. Även i år är den välbesökt av tusentals arkitekter och inköpare som alla vill ha inspiration, idéer, tips och råd. För att inreda det moderna kontoret erbjuder en hel del utmaningar. Det handlar till stor del om att skapa tysta och lugna kontor som samtidigt är effektiva och funktionella. Ytorna krymper för att spara pengar, samtidigt som man måste respektera sina kollegors arbetsmiljö. Hur ska man då ta ett snabbt möte eller klara av ett besvärligt telefonsamtal? Arbetsmiljöverket lägger stor vikt vid rätt ljudnivå. Svaret är ljudabsorbenter! Exempelvis rekommenderas ljudabsorbenter från S-line office. Dessa har flera användningsområden, både för att förbättra ljudmiljön på kontoret samtidigt som de bidrar med snygg design. Bilden nedan exemplifierar hur det kan se ut – modernt, fräscht och praktiskt!

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Design har alltid haft en framträdande plats när S-Line Office utvecklar produkter. Med skärmväggen Clip går vi ett steg längre. För första gången har vi anlitat utomstående formgivare – ansedda designerduon Karlsson & Björk. Resultatet är en fristående skärmvägg i högsta kvalitet och med ett för S-Line Office nytt, elegantare formspråk. Kontor och marknadsföring

Marknadsföring handlar i grunden om kommunikation. Och inredning kommunicerar. En PR-byrå på trendiga Södermalm eller flådiga Östermalm kan knappast ha en billig och kantig receptionsdisk eller en trött utsutten soffa från IKEA som möter besökarna. Förväntningarna dikterar designmöbler och ljus inredning. Driver du däremot en webbshop med lagerlokal i en förort där du bestämmer dig för att ha en bemannad reception kanske du kommer undan med just ovanstående arrangemang. Därför gäller det att välja ljudabsorbenter och andra möbler utefter vad du vill kommunicera. Besök gärna mässan och hämta inspiration!