Marknadsföring du inte tänker på

När en tänker på marknadsföring så handlar det oftast om reklam med allt från reklamfilm till radioreklam. Likaså kan tankarna gå mot printreklam som visas i kollektivtrafiken och direktreklam som ramlar ner i brevlådan. Många glömmer dock att all marknadsföring inte är reklam, utan att det kan vara bra mycket mer brett än så. Det finns sökmotoroptimering vilket handlar om att som företag synas på Google, eller till exempel kan man se marknadsföring som att besöka och synas på mässor. Marknadsföring handlar om att synas och visa upp sitt företag och eller sin produkt. Och det är viktigt att man håller en stark känsla genom all marknadsföring. Det spelar ju liksom ingen roll om du marknadsför din hemsida så den syns högt upp på Google, om den sedan är svårläst och svårnavigerad, visst stämmer det att det är så?

Fota företaget

????????????????????????????????????????

Att som företag använda sig av företagsfoton är helt klart bra marknadsföring. Det gäller dock att använda sig av en bra fotograf som kan sin sak, och inte bara plåta egna bilder med telefonen. Bäst gör du att använda dig av Företagsfoto för att vara säker på en bra och stadig fotografering, där du som kund står i fokus. Varje företag är ju faktiskt unikt, och det är fotografens uppgift att lyfta det. Att kolla tidigare referenser är också både viktigt och smart att göra. Exempelvis har man sagt som följer om företagsfoto.se:

Bra egna idéer och förstår snabbt vilken känsla vi eftersökt och levererat professionella bilder i tid. Produktfotografering är också något som vi använt oss av tidigare och varit mycket nöjda med. Fantastiskt arbete till en rimlig kostnad. – Tiomedia.se

Bra marknadsföring med fotograf, stilren hemsida, reklam och mässor är vad du och ditt företag ska satsa på – det är då ditt företag får det lyft som behövs på alla kanaler.