Tänk på din dator

Vi lever i den digitala tidsåldern. Ibland känns det inte som att alla tänker på det. Varför? Jo, för att vi är så dåliga på att ta backup på våra datorer. Som tur är finns det professionell hjälp att få från soondata.eu. Men, det är inte alltid en kraschad hårddisk går att rädda. När vi får svart på vitt att det är ungefär hälften av alla svenskar som har varit med om en hårddisk som gått sönder och ens filer och bilder gått förlorade, känns det inte lika roligt längre.

En dator är ömtålig

Ja, i takt med att våra datorer och andra tekniska produkter blir allt mer vanliga och billigare så tappar vi även respekten för dem. Vi tror vi kan behandla dem hur som helst. Men, bara genom att råka tappa din halvgamla Mac Book Air från någon decimeters håll så kan den gå sönder. Yes, kanske du tänker då vid första sekunden. Men sedan när du inser att dina sparade semesterbilder är borta så ångrar du att du ballanserade kaffet på datorn med en hand och pratade i mobilen samtidigt. Då är enda utvägen att få dataräddning från professionellt företag.

I takt med att vi jobbar allt mer framför en dator och där vår information förhoppningsvis är viktig, borde vi se till att ta med vår jobbpersonen hem när det kommer till tänkte om hur vi behandlar våra datorer. För, även om vi kanske tycker det verkar jobbigt och onödigt att ta en backup så är det i dagens samhälle väldigt viktigt att göra det. Detta då nästa hela våra liv finns i en liten, liten dator.